Sunday, June 2, 2013

Your pretty face and electric soul.

001
016
049


Hellou hellou! Tässä toinen niistä pitsimekoista jotka ostin. Tämä on mun makuuni jo siinä rajalla että onko se liian lyhyt vai ei, ja en tätä uskalla sen takia töihin laittaa kun kuitenkin tulee kumarreltua ja muuta. Oikeastaan aika hassua että joku hame on mun mielestä "liian lyhyt", koska vielä muutama vuosi sitten muut oli muistuttelemassa että hameen on tarkotus peittääkin jotain. Ehkä oon tulossa liian vanhaksi. Joka tapauksessa tykkään tosta mekosta ihan hurjasti vaikka se vähän tota mun lättänää etupuolta korostaakin. :D

Dress | KappAhl       Leather jacket | KappAhl

025
046
052

Vihdoinkin hopeinen kello! Netistä tilattu ei todellakaan vastannut odotuksia, ja palautin sen heti avattuani. Marssittiin sitten kultasepänliikkeeseen ja myyjän avustuksella tällanen löytyi. Hintaa 32€.

Onnittelut muuten kaikille jotka eilen valmistuivat/pääsivät peruskoulusta tai ihan mitä vaan. :D Itellä tosiaan vielä kaksi viikkoa työharjottelua jäljellä, ja sen jälkeen alkaakin heti kesätyöt. Miten teillä, löytyykö kaikilta kesätyöpaikat? :) Aijon ottaa nyt viimesistä viikoista ilon irti, ja pukeutua mahdollisimman usein ihan prinsessaksi. Tämä siksi, että kesätyöni on siis siivoilla hotellihuoneita, ja tekokynsistä ja mekoista ei siinä hommassa hirveesti apua ainakaan ole. Toivon että tää kaksi viikkoa menis mahdollisimman hitaasti koska toi työharjottelupaikka on ollu ihan mahtava. Alkukankeudesta huolimatta opin jutut aika nopeesti, ja huomasin että asiakaspalvelu on todellakin se mun juttu. Hyvää kesäloman alkua kaikille!