Monday, August 5, 2013

Jokiristeily

011
019
027
054

Eilen sattui ihanan aurinkoinen päivä jo kahtena kesänä suunnitellulle, mutta ei vielä kertaakaan toteutetulle jokiristeilylle. Olin edellisen yön kaverin mökillä, jonka takia kotona tuli kiire vaatteiden vaihdon kanssa. Lopulta laitoin päälle pitsitopin ja farkkushortsit, jotka osoittautuivat oikein hyväksi valinnaksi kuumaan kesäsäähän. Laivallahan piti siis olla ilmastointi, mutta se osoittautuikin paikanpäällä kahdeksi pöytätuulettimeksi. :D

059
078
084
090
091
093

Risteily tapahtui välillä Hämeenkyrö-Siuro-Hämeenkyrö ja matka kesti yhteensä noin neljä tuntia. "Laiva" oli melko pieni purtilo johon mahtui maksimissaan 75 henkilöä. Nousimme kyytiin jonon viimeisinä ja yläkannen ulkopaikat olivat jo varattuja, joten jäimme suosiolla sisätiloihin. Tämä osoittautuikin melko hyväksi valinnaksi, sillä paluumatkalla alkoi tihkuttelemaan vettä. Olin siis matkalla perheeni ja siskon kavereiden kanssa. Muut matkustajat osoittautuivat meitä rutkasti vanhemmiksi, ja vaikka kaikilla muilla oli alkoholipönikät nenien edessä tuntui, että muilla oli silti paljon tylsempää kuin meillä.

094
095
096
111
122
124
129
138

Olimme varautuneet omin eväin, sillä ajattelimme laivalla myytävien tuotteiden olevan aivan ylihintaisia. Näin ei kuitenkaan aivan ollut, ja paluumatkalla ostimme hampurilaiset. Välissä oli ainoastaan jotain majoneesia ja kurkkusalaattia, mutta olosuhteisiin nähden se oli oikein hyvää. Kun osa matkustajista oli Siurossa jäänyt pois, kävimme katsomassa miltä maisemat ulkona näyttivät. Ilma alkoi kuitenkin olla jo vähän viilentynyt ja tosiaan sitä vettä alkoi hiljalleen tulla. Kuten viimeisestä kuvasta voi huomata, alkoi viimeinen tunti olla jo suht tylsää istumista..

29 comments:

 1. Kivoja kuvia ja kiva postaus muutenkin. :)

  ReplyDelete
 2. Oot niin ihanan pirtee aina ❤

  http://lihavapupu.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Tosi hyviä kuvia!:)

  ReplyDelete
 4. Rakastan tota sun tapaa miten kirjotat! Ja kaikki sun kuvat on aina niin ihania:)

  http://it-just-life.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Miks sanoit tossa videossa, et joku on tehny susta sivun fb ja esittää sua? Sehän oli fanisivu, ja kylhän noista ekoista päivityksistäki huomaa että ylläpitäjä kirjottaa fanisivua...?

  ReplyDelete
  Replies
  1. "Mikä on mun paras video?" Ei kauheasti vaikuttanut fanisivulta. Lisäksi moni tykkääjä oli luullut sen olevan virallinen sivu.

   Delete
  2. Ei se mikää fanisivu ollut. Olin alusta asti et onkohan tää oikeesti Jasminen tekemä sivu, kun jostain syystä ei sitte tuntunu siltä... Ja oikeeshan mä sit olin. Ja ne jotka väittää et se oli fanisivu - miks siellä sit oli esim ''Mikä on mun paras video'' jne. Muuten, jos haluut tietää sivun tekijän, sen saat lukemalla Aamihh-sivun tilapäivitysten kommentit. Ja vielä, jos se ois ollu fanisivusto, niin nimen ois pitäny olla ''Aamihh fans'' tai jotai sellasta.

   Delete
 6. Olin tuolla ihan ton purimon lähtöpaikan lähellä just eilen! Olis ollu hauskaa nähdä sut siellä :D

  ReplyDelete
 7. mistä noi niitti käsikorut on? :)

  ReplyDelete
 8. Heii minkä levysiä sun kuvat on ? :3
  & teet kivoja asiavideoita! :):)

  ReplyDelete
 9. Kuka susta aina ottaa noi päivänasu-kuvat?:D Pikkusiskoko? Mullakin on blogi http://myworldbymalla.blogspot.fi/ ja meijän perheestä kukaan ei osaa ottaa kuvia:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äiti ja pikkusisko yleensä ottaa :)

   Delete
 10. ihana blogi sulla ja sun videot on tosi hyviä! :3 mistä olet ladannut sen vegas pro 12 ohjelman? haluaisitko laittaa linkin, kun itsekkin varmaan aloitan vloggauksen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Nyt täytyy kyllä sanoa ettei enää mitään hajua mistä sen latasin, heittele vaan sopivia hakusanoja googleen niin kyllä sieltä löytyy :)

   Delete
 11. Kysyn tätä nyt täälä blogin puolella kun youtubessa vastausta ei kuulunut, eli: Mistä otat sun videoihin musiikit vai onko ne kaikki vaan etitty youtubesta? Ja millä ohjelmalla muokkaa sun videot

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vastasin kyllä siihen kommenttiin :o Mutta siis: muokkaan Sony Vegas pro 12 ja otan musiikit sellasilta sivuilta mistä ne on luvallista ottaa, tai youtubesta sellasilta kanavilta missä sanotaan että biisejä saa käyttää jos mainitsee tekijän nimen.

   Delete
  2. Ok, en sit varmaan vaan huomannu sitä;) Mut voitko antaa jonku sivun josta oot löytny musiikia? Sulla on ihana blogi liityin!

   Delete
 12. Huomasin nyt vast, mut mul on samanlainen paita ^^

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥