Wednesday, August 28, 2013

New things

005
004
molemmat
008
009

Mekko | H&M 19,95€
Yöasu | Seppälä 19,95€

En olis ikinä uskonut löytäväni H&M:stä mekkoa joka on mun mieleen, ja vielä sopivan kokoinenkin! Näköjään ihmeitäkin voi tapahtua, enkä millään malttais odottaa huomiseen että pääsisin käyttämään sitä. En muista sanoinko muuten, mutta tilasin sieltä Membersiltä yhdet mustat nilkkurit, niiden saapumita odotan myös enemmän kuin innolla.

Yöpuku oli ihan yllätyslöytö, en siis mitenkään ollut yövaatteita etsimässä. Huomasin noi shortsit mallinuken päällä ja kiinnostus heräsi sen verran että etsin missä noita on. Yö- ja alusvaatteista saa yleensä maksaa itsensä kipeeksi, mutta toi ei onneksi ollut pariakymppiä kalliimpi hankinta.

Koen jonkinlaista kriisiä vaatekaapin kanssa. Haluaisin vaan heittää rankalla kädellä kaikki vähänkin sellaset vaatteet menemään mihin en oo 100% tyytyväinen, ja päästä eroon sellasista "ihan kivoista" vaatteita mitä en raaski heittää pois mutta joita en kuitenkaan koskaan pidä. Keksittiin muutaman kaverin kanssa että mennään lauantaina yhdelle meistä, ja kannetaan sinne kaikki turhat vaatteet ja katotaan jos joku ne meistä huolisi. :D Oon vaan meistä pienin joten en usko että mun vaatteet kenellekään menee.. Niin ja sano ne jo mulle senkin että lastenosastolta ostettuja vaatteita ei saa tuoda! :D Pitäkää peukkuja pystyssä että löydän jotain kivaa!

4 comments:

 1. Onko olemassa enää söpömpää yökkäriä!? Aivan ihana :3

  http://kindarandomcrap.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Ihastuin tuohon mekkoon, upea!! :o vois itekki pitää tuollaisen kaapin siivouksen kavereiden kanssa, hyvä idea!

  http://elamanikuvina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ihana yöasu !:)


  lasientakaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Söpö yöpuku! :-)


  www.herstylishlife.com

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥