Tuesday, August 27, 2013

Valkoinen asu ja Taco-salaattia

004
011
031

Heippa hei taas! Tänään päällä oli melkeinpä koko valkoinen asu. Pelkäsin että se näyttäis liian "vaalealta ja pliisulta", mutta itseasiassa tää toimi mun mielestä yllättävänkin hyvin. Mun pukeutuminen on muuttunut todella paljon yksinkertasemmaksi, ja oikeestaan tässäkin väriä tuo ainoastaan laukku ja balleriinat. Viimeseksi mainitut oli muuten ensimmäistä kertaa jalassa, ostin ne jo joskus viime talvena alennusmyynnistä mutta en edes muistanut niitä ennen eilistä iltaa kun tein inventaariota vaatekaapissa. Hyvä juttu että löysin nuo, ne toiset ruskeat balleriinat alkaa näet olla aika huonossa hapessa..

Paita | Lindex       Housut | KappAhl
 Balleriinat & Laukku | Seppälä

034
035
038

Laitoin muuten kaikille siihen edelliseen postaukseen sähköpostinsa laittaneille sen kutsun tulemaan, en vaan jaksanut kommentoida jokaiselle erikseen vastausta että kutsu on lähetetty. Antakaa anteeksi, tiedän että olen laiska ja saamaton. :< Huomena on jo keskiviikko, miten nää viikot menee näin nopeesti mutta silti tuntuu että päivät kestää ainakin tuplasti normi vuorokauden pituuden. Tai no, ainoastaan koulussa istutut tunnit tuntuu pitkiltä. :D Niin ja yllä olevassa kuvassa sormus jonka ostin tänään Gina Tricotista, kultaisten korujen keräily alkaakoon.
  040
043
046
048
050

Kyllä, näytän aina keksiä syödessäni tuolta :3 Löysin lompakkoa siivotessani vanhan subwayn kuitin, ja ainakin Keskustorin subissa on se että kuitin säästämällä ja asiakastyytyväisyyskyselyn täyttämällä saa ilmasen cookien, joten tein sen nopeasti koulussa ja ruokkiksella hain keksin samalla kotiin viemisiksi. Ai niin! Tein tänään läksyt. Kiitän onneani etten oo oikea lukiolainen, kuolisin varmaan läksypinojen alle ja odottaisin kauhulla kirjotuksia. Ei sillä etten odottais jo nyt, ruotsi alle kuukauden päästä ja lukemisen alotteleminen on vielä vaiheessa. Lisäys tähän vielä: en oo siis läksyjä kovin ahkerasti tän kahden vuoden aikana tehnyt..

Oon monesti kuolannut blogeissa näkyneitä "taco-salaatteja", eli siis oikealta nimeltään Tex-Mex-salaatteja. Kuitenkin vasta tänään sain sitä maistaa, kun pikkusisko kavereineen päätti ruveta sellasta väsäämään. Oli todella hyvää, vaikka taisinkin olla pöydästä ainut joka oli tätä mieltä. :D

5 comments:

 1. Pakko kysyä, mitä tuohon taco-salaattiin tulee? :---D

  ReplyDelete
 2. Muistatko paljonko tuo lindexista ostettu paita maksoi? :) ja saako niitä vielä?
  Sulla on aivan ihana blogi <3

  ReplyDelete
 3. Itse "luin" ruotsin kirjoituksiin tasan yhden päivän kuuntelemalla kirjan takana ollutta CD:tä. Pääsin läpi.

  ReplyDelete
 4. oot kaunis :-)

  ReplyDelete
 5. Katon joka aamu sun videoitas ja ne on mun mielestä hauskoja ja ihan parhaita :) :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥