Wednesday, September 11, 2013

Autumn is here.

044
027
017
057
007
053

Heippa hei!
Tää väsymyksen määrä on lähes käsin kosketeltava, ja pelkään että nukahdan pystyyn. Jostain ilmaantunut päänsärky vielä kruunaa kokonaisuuden. Mun päässä pyörii tällä hetkellä kaikki mahdollinen huomisesta ruotsin prelistä sekaseen huoneeseen ja huutavaan nälkään, ja toivoisin vaan että joku vois tulla imaseen sellaset 10kg ajatuksia pois mun päästä.

Kävin tänään etsimässä vaaleaa bleiseriä, mutta kaikki on liian isoja tai typerän näkösiä. Käyn huomenna ostamassa H&M:ltä villakangastakin talveksi, äiti lupasi kaventaa hihoja ja hieman pienennellä sitä. Asussa näkyy uudet kengät jotka tilasin ebaystä ja jotka saapu vihdoinkin. Yllättävän mukavat jalkaan, jaksoin noilla jopa päivän koulussa! Toi bleiseri olis kanssa jokapäivä päällä jos vaan kehtaisin sen laittaa, se on ehdoton lempparivaate tällä hetkellä!

2 comments:

  1. Ihania kuvia ja oot tosi kaunis muutenkin! :)

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia, ja muutenkin tosi nätti oot :) Oon seuraillu sua myös youtubessa ja sulla on tosi selkee ääni. Vähän haluan tulla mainostamaan itseäni, mutta kirjoitan itsekkin blogia ja vloggaan. Ois kiva jos kurkkaisit kenties molempia :)
    punaisissa.blogspot.fi
    www.youtube.com/user/punaisissavlog

    ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥