Tuesday, September 24, 2013

Cry and cry and cry, over the love of you.

058
064
075

Tänään on koulukuvauspäivä ja kirjottelen tätä itseasiassa luokassa. Tajusin että mulla oli edellisessä koulukuvassa melkein vastaavat vaatteet mitä näissä asukuvissa, ainoastaan hiukan syksyisemmät kengät! Tänä aamuna kun muistin että on koulukuvapäivä, tuli taas tuttu "mitä laitan päälle apua apua" -paniikki, ja koitin vaan rauhotella itseäni että viime vuonna tuli onnistunut kuva joten nyt on ihan sama vaikka menis kaikki ihan pieleen. :D Vaikka mustakin tänne blogiin usein kuvia otetaan, niin silti sellanen "oikee" kuvaustilanne tuntuu silti pikkasen ahdistavalta ajatukselta.
 
 
Paita | Kirppis      Liivi | Kirppis     Housut | Cubus    
Balleriinat | Seppälä     Rannekoru | BikBok

067
069

Mua harmittaa etten enää osaa tehdä sellasta oikeeta nutturaa. Yleensä kyseinen kampaus tulee mieleen vaan kiireessä, ja sitten on helppo thedä se tollasella nutturadonitsilla. Kokonaan omista hiuksista tehtyyn nutturaan menis varmaan 10 kertainen määrä aikaa. Tai sitten pitäis vaan opetella uudestaan.
 
Tuntuu että noi Cubuksesta ostetut housut on venynyt käytössä ihan hirmusesti, kävin eilen kokeilemassa pienempää kokoa kaupassa, mutta en tiedä onko se materiaali ja malli muuttunut vähän vai mikä niissä oli erilaista. Puntit jäi kamalan leveiksi ja silti lantiolta kiristi. Kummallista :<
 
082
085
086
091

Nää kuvat todistaa jotain hyvin harvinaista tapahtumaa. Haettiin nimittäin ÄITIN JA ISKÄN kanssa mäkkäristä ruokaa! Mun vanhemmat tosiaan vihaa kaikkia rasvasia mäkki-hese yms. ruokia ylikaiken, ja olin ihan ihmeissäni kun ruokapaikkaa mietittäessa heitin vitsillä että haetaanko mäkkäristä ruokaa. :D Iskällä ei tosin oo ihan hanskassa noi aterioiden nimet, ja kun sanoin sille että tilaa (autokaistalta) El Maco -aterian, niin iskä tilas innoissaan "Sellanen joku El Make -ateria". Noh, aterian mukana ei tullut Viljamia eikä juomana ollut ES, mutta oli hauska syödä kerrankin kotona tollasta ruokaa.

9 comments:

 1. ihana asu! tosi kiva tuo liivi ja sopii sinulle hyvin :))

  jenninvuodatus.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Voi kun oot niin kaunis! :) Ihana tuo liivi.

  this afternoon

  ReplyDelete
 3. haha olis varmaan aika mielenkiintosta jos olis el make ateria ^^ hymyilet tosi kauniisti aina kuvissa ja toi liivi on supersulone ♥ kuka sun asukuvat ottaa vai otatko ite jalustalla?

  ReplyDelete
 4. oii oikeesti oot täydellinen:3 rakastan sun hiuksii ja hampaitas!!!! ja täydelline tyyli !

  ReplyDelete
 5. " "Sellanen joku El Make -ateria". Noh, aterian mukana ei tullut Viljamia eikä juomana ollut ES, mutta oli hauska syödä kerrankin kotona tollasta ruokaa. "

  tuutko mun vaimoks?:333

  ReplyDelete
 6. sä näytän niiiiiiin mun ratsastuksen opettajalta ku hymyilet suu auki :oooooo !!!

  ReplyDelete
 7. Se o wiljami tupla veellä :DDD

  ReplyDelete
 8. Ihana asu, sopii sulle hyvin :)

  ReplyDelete
 9. Löysin youtubesta sun symppiksiä videoita ja tulin tarkastaa blogin. ;) Aika täydellinen asu ja kampaus tässä!

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥