Sunday, October 20, 2013

Syysloma meni liian nopsaan

057
078
083
095

Aurinkoinen ilma houkuttelee aina pihalle kuvailemaan, mutta taas se nähtiin ettei kirkkaassa auringossa saa mitään hyvää aikaan. Kuvauspaikkana oli järvenranta, mutta aurinko paistoi sellasesta suunnasta ettei sitä järvimaisemaa saanut mitenkään taustalle. Ehkä pitää yrittää uudestaan joku toinen kerta.

Laitoin muuten ensimmäistä kertaa talvitakin päälle! Noissa kengissä oon jo muutamana aamuna hipsinyt hakemaan postia, ja on se vaan mukava tunne kun ei ulkona varpaat palele. En tiedä onko siinä perää että toppavaatteita pitäis säästää vasta kunnon pakkasille ja koittaa nyt syksyllä vaan karaista itseään, ite oon jotenkin kyllästynyt tähän joka syksyiseen itsensä jäädyttämiseen vaan siks ettei lämpimiä vaatteita "voi vielä käyttää".

Syysloma meni muutenkin vaan kotona pyöriessä, ja salaa oon jo vähän kaivannut kouluun. Tosin oon aikas varma että tää kouluikävä menee ensimmäisen oppitunnin aikana ohi. Unirytmin kääntämisessä saattaa taas olla omat haasteensa, mutta eiköhän se tästä nopeasti taas muutu normaaliksi kun tottuu arkipäiviin. Mukavaa lomaa niille kenellä se on ens viikolla edessä :)