Tuesday, December 31, 2013

Uusia karvaisia juttuja!

Hämäävä otsikko. Mulla on nyt joku tällänen karva-vaihe sisustuksessa, ja haluaisin sijotella noita pölyn kerääjiä jokaiseen nurkkaan. Aluksi ostin Ikeasta kaksi noita lampaantaljoja, maksoivat muistaakseni 14,95€ kpl. Toisen otin pidempi karvaisen, ja toisen lyhkäsempi karvasen. Jälkimmäisen laitoin peilin eteen lattialle, ja sen pidempi karvaisen sängylle. Samassa kuvassa näkyvä ruskea kori on myös Ikeasta.

Seuraavaks bongasin Elloksen lehdestä alennuksella ton karvapäiväpeiton. Sillä oli alennuksen jälkeenkin hintaa reilu 60€, joten mietin aika pitkään tilaisinko sen vai en. Päätin sitten kuitenkin tilata, ja onneksi tilasin koska se on just sellanen kun toivoinkin! Toi on kooltaan tarkotettu 80cm leveeseen sänkyyn, mutta koska mun 120cm leveä sänky on seinässä kiinni, olis se suurempi ollut ihan maahan asti reunoilta. :D

Vikassa kuvassa olevan valkoisen torkkupeiton sain vasta eilen kotiin asti. Ostettiin kaverin kanssa samaan aikaan Lidlistä noi parikymppiä maksavat peitot, minä ostin ruskean ja kaveri valkoisen. Se ruskee ei kuitenkaan sopinu ton päiväpeiton kanssa, ja mun kaveri taas ei tykännytkään siitä valkoisesta, joten vaihdettiin päikseen noi ja molemmat (ainakin toivottavasti) oli tyytyväisiä! :D Ajattelin laittaa ton vaalen peiton sängylle jalkopäähän.

021
015
018
001