Saturday, January 4, 2014

Never bought you roses, Always was around my friends, my friends

003
009

Musta tuntuu että melkein jokaisesta blogista löytyy tällänen "Mitä vuoden 2013 aikana on tapahtunut" -postaus. Ois kiva tehdä sellanen, mutta en rehellisesti sanottuna todellakaan muista kuukauden tarkkuudella mitä on tapahtunut. Päiväkirjaa selaamalla tietysti löytäisin näitä "kohokohtia", mutta on siinäkin selkeitä aukkoja. Esimerkkinä koko kesästä ei taida olla mitään merkintää.

Varmaan isoimpina juttuina mulle on mieleen jäänyt kevään työharjottelu, ja sen kautta saatu työpaikka vaikka vaan extraajana olenkin. Myös kesätyöt jäi hyvin mieleen, vaikka työ olikin unelmaduunista kaukana. Sanotaanko vaikka näin että molemmat kokemukset on kasvattanu henkisesti, jonka takia ne varmaan mieleen jäikin.

Tutustuin myös uusin ihmisiin, ja (ainakin mun mielestä) välit kaverihin on syventyny entisestään. Toki myös loppuvuodesta alkanut parisuhde on muuttanut mun elämää.

Karvaliivi | Lindex       Housut | BikBok       Kengät | KooKenkä       Takki | H&M

030
042

Tää onkin eka postaus jossa uudet kengät näkyy asussa. Oon pitänyt pelkästään niitä sen jälkeen kun ne ostin, ne on sekä mukavat jalassa että sopivat lähes kaiken kanssa. Nää kaksi ominaisuutta kun harvemmin on mun aikasemmissa kenkäpareissa yhdistynyt.. :D En myöskään olis uskonut että enää koskaan vedän tota karvakasaa päälleni, mutta jotenkin vaan kävin hakemassa sen siskon kaapista mulle lainaan. Välillä on ihan jees että sisko ottaa aina kaikkai mun vanhoja vaatteita itelleen, voin sitten käydä lainailemassa jos tulee ikävä jotain vaatekappaletta! :D

Ja niin kuvat taitaa olla vuoden ekalta päivältä, ainut kauppa mikä oli auki oli Kuljun Kartano ja pakkohan sinne oli sitten päästävä. IG:ssä seurailleet huomaskin jo mitä ostin alennuksella, postausta tulossa myös niistä. :)

8 comments:

 1. Hey Jasmine, I love the boots! Also the color combination looks great :) I always love pairing army green with brown. I couldn't get my browser to translate the blog post, but would've loved to read this. Maybe some other time :)

  x Megann, Style Surgery

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Megann! :) I also love army green and brown together. Sometimes I write also in english, but right now I don't have enough time to translate my posts :--(

   Delete
 2. kerro siitä sun kesätyöstä, mielenkiinto heräs...:D:D

  ReplyDelete
 3. Ihan tuo sun turkisliivi x

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥