Thursday, February 6, 2014

I got a piece, I want an overdose

IMG_0114
IMG_0119

Heippa hei pitkästä aikaa! Alotetaan vaikka sillä että:

a.) Miljoonat asukuvat odottaa koneella julkasua
b.) Luimin kirjotusten, paniikin ja lukemisen välttelyn välimaastossa
c.) Koitan tällä selitellä sitä etten oo avannut konetta kotona varmaan kahteen viikkoon.

Koulussa on penkkarijuttuja väsäilty aikas ahkeraan nyt muutama viikko ja tänään saatiin abivideo purkkiin. Videon kuvaus ja editointi sysäytyi mun harteille (en vieläkään tiedä onko se hyvä vai huono juttu) ja paineet sen onnistumisesta on aikas kovat. Tosin taidan olla itse se joka niitä paineita luo :--D

Ostin tänään KappAhlista kympillä alennuksesta housut kokoa 40. Ei, en sentään oo vielä niin paljoa lihonut! :-D Se vaan sattui olemaan pienin koko jäljellä olevista ja noi housut iski silmään niin ettei oo mikään vaate tehnyt pitkään aikaan. Kai pidän noi kotihousuina, en tiedä vielä. Laitan ehkä kuvaa niistä jossain vaiheessa, mutta oikeasti ne siis on sellaset "pappa-malliset" ja se kohta joka kuuluis olla vyötäröllä laskeutuu mulla just lantiolle ja housut jää sellasiks rennon oloisiksi.

Paita | KappAhl       Liivi | Kirppis       Housut | BikBok

IMG_0125
IMG_0147
IMG_0130

Oon klikkaillut hiiri sauhuten ebaystä tavaraa kotiin (mukaanlukien penkkariasun joka toivottavasti saapuu ajoissa), ja odotan malttamattomana sitä päivää kun ne paketit alkaa yksitellen tipahdella lähipostiin :D

Sen jälkeen kun mulla keväällä työharjottelu päättyi, on vaatteiden ja kaikkien asusteiden ostaminen loppunut aikalailla kokonaan. Sen sijaan oon käyttäny jo varmaan kaikki kesätyörahat Mäkkäriin ja muihin tuiki tärkeisiin ruokapaikkoihin.. Siksi onkin jotenkin tuntunut oudolta löytyy ebaystä kaikkia kivoja juttuja, ja vaikka materian hankkiminen onkin epäekologista, turhaa, tarpeetonta yms niin ei siitä mihinkään pääse että uusien asioiden hankkiminen vaan saa välillä hyvälle tuullelle. Ja siis tarkoitan sellasia mihin oikeasti iskee silmänsä, ei mitään "joo ostan tän, tääkin on ihan jees, joo tarviin ehkä tän" -tyylisiä juttua.

9 comments:

 1. Replies
  1. Onks sulle muuten koskaan sanottu että näytät Harry Potter elokuvassa näyttelevältä Evanna Lynchiltä? Susta tulee mun mielestä heti se mieleen. :D ps. Oot ihana ja oon sun 1. fani!!! Mun toive olis jos pääsisin joskus näkee sut!! Oot niin kaunis ja ihana ja hauska jne... :)

   Delete
 2. Mir romahan ku sieni katot salkkareita:-)

  ReplyDelete
 3. Oot khyl tosi nätti tyttö ja huippu bloggaaja & vloggaaja! Oot tosi positiivinenki ja sun positiivisuus tarttuu muhun aina! :) Tosi kauniita asukokonaisuuksia ja haluun viä sanoo, et oot oikeesti ihan ylinätti. <3 Kiiitos oikeesti tosi paljon, että jaksat postailla ja tehä videoita, toivottavasti kiinnostus riittää vielä piiitkälle!

  ReplyDelete
 4. Millon teet taas videoita, ne on niin hyviä...=)

  ReplyDelete
 5. Nammm! Hirvee mäkkihimo tuli just... Ei pitäis katsoa ruokakuvia nälkäisenä. x)

  ReplyDelete
 6. Oot niin kaunis! :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥