Wednesday, February 19, 2014

Thoughts and new shoppings

Hyvin pitkästä aikaa hame päällä! Ihanaa kun ilmat on lämmenneet ja ohuilla sukkiksillakin pärjää. Tosin ei sillä että erityisesti nauttisin tosta vesisateesta ja loskasta! :--D

Luin eilen Christa Könösen blogia. Uskon että aikalailla kaikki tän kyseisen blogin tietääkin. Tosiaan Christalla oli uusimmassa postauksessa juttua siitä kirjoittaako hän sellasia asioita postauksiin mitä lukijat haluaa kuulla, vai sellasia asioita mitä hänelle oikeasti kuuluu. Rupesin miettimään tätä aihetta, koska on oikeastaan kahdenlaisia blogeja: Niitä joissa esitellään vaatteita ja eletään iloista pinnallista elämää (mun blogi mukaanlukien :--D) ja sitten sellasia joita kirjotetaan anonyymisti, kaikki on paskaa ja elämää menee mukavasti alamäkeen. Kirjoittaja yleensä on näissä jälkimmäisissä n. 13v ja elämäntilanteesta voidaan EHKÄ syyttää murrosikää.

Toisaalta, positiivinen asenne tarttuu ja lukiessa iloista postausta tulee itsellekin hyvä olo. Ehkä tietty pinnallisuus on välillä hyvästä.

molemmat

Takasin tähän mun pinnalliseen elämään (:-D), shoppailu vaan on mukavaa, ei siitä mihinkään pääse. Mentiin bussia odotellessa "nopeesti" käymään H&M:llä, mutta koska myyjä päätti käyttää ostosten pakkaamiseen ja rahastamiseen reilun 5 minuuttia, ei ehditty siihen bussiin mihin oli suunnitelma. En tiedä onko kaikissa, mutta ainakin keskustan toisessa h&m:ssä tuntuu aina olevan sellasia keski-iän ylittäneitä rouvia kassoilla. Anteeksi yleistys, en vaan voi sietää hitautta kassalla.

Bussista myöhästymisen seurauksena mentiin sitten KappAhliin (seuraaava bussi tuli vasta 45 min kuluttua) ja siellähän se koko aika sitten kuluikin. Niissä naistenvaatteissa harvemmin on mitään sellasta joka todella osuis ja uppois, mutta sen sijaan miestenosasto on vienyt täysin mun sydämen.. :3

Muistan kun olin keväällä työharjottelussa ja toivoin vaan että mulla olis joku jolle tuputtaa niitä miestenvaatteita. Iskän tyyli hieman eroaa niistä nuorekkaista vaatteista, joten siitäkään ei ollut apua. Noh, nyt mulla on joku jolle niitä ostella, ja voi apua multa pitäis kieltää shoppailu.. Toiselle ostaminen on vaan jotenkin hauskempaa kun saa tavallaan antaa "lahjan", mutta sitten taas näkee ne vaatteet päällä niin tuntuu melkein kun itse käyttäis niitä! Jep, melkeimpä pelottavaa. Mutta nyt niihin ostoksiin!

016
Ylempi rivi + lompakko | KappAhl
Alempi rivi | H&M

021
Collegepaita | H&M 19,95 €

022
023
Raidallinen neulepaita | H&M 19,95 €
Hame | H&M 4,95 €

025
Iloinen ostosten kuvaaja! En oo aikoihin sutannu naamaa, mutta nyt olin vetäny nassuni sellaseen irveeseen että oli pakko lisätä muutamat pikselit :D

027
028
Lompakko | KappAhl 5 €

10 comments:

 1. On sitä myös kirjablogeja, heppablogeja, leffablogeja... Eivät blogit jaotu vain lifestyleen ja muotiin.

  "Elämä on paskaa"-blogeja kirjoittaa myös ihan täysi-ikäiset, joilla menee oikeesti huonosti. Masennus ei ole pelkästään murrosikäisen luulosairaus. Olet ihanan positiivinen, pinnallisuus ei ole pahasta ja on vain hyvä ettet ole kosketuksissa masennukseen tai syömishäiriöihin, mutta tuollainen mustavalkoinen jaottelu saattaa loukata. Eivät kaikki anonyymisti, syvästi elämästään kirjoittavat ole alakoululaisia huomionhakijoita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps. Tarkotin tällä tätä "lifestyle"-skaalaa blogeissa. :)

   Delete
 2. Tuo harmaa hame on aivan ihastuttava! :) ja muutkin ostokset kyllä aikas buenoita!

  ReplyDelete
 3. Tosi kivoja vaatteita oot löytäny! :) Ja tuo sun asu on kivan näkönen! En muuten itsekään tykkää jos kassalla myyjä on hirveän hidas :D Pitäis vissii olla kärsivällisempi. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kärsivällisyys ois valttia, mutta hajottaa jos myöhästyy jostain sen turhan hitauden takia :D

   Delete
 4. seurusteletko? kun tekstin perusteel niin ainakin ymmärtää :-)

  ReplyDelete
 5. Mun täytyy nyt kommentoida, vaikken usko, että ihan tätä tarkoitatkaan, mutta olen 13-vuotias, kirjoitan blogia ja mun elämä ei ole paskaa, ja vaikka tietenkään ei aina täydellistä olekkaan en kirjoittele vitutuksia blogiini. Ja ihan viä mun linkki blogiin lisäksi:

  ellonenblogi.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Mulla on tollanen samanlainen lompakko musta se on tosi ihana.

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥