Monday, March 31, 2014

Beautiful Sunset

003
012

Makailen tällä hetkellä saikulla kotona. Elämäni ensimmäinen kerta kun piti hakea ihan todistus terveydenhoitajalta, koulusta kun voi pois olla käytännössä ihan miten haluaa. Koko viime viikon oli sellasta kurkkukipua ja tunnetta että tuun kohta kipeeks, mutta vasta perjantaina se iski kunnolla päälle. Kenties viikonlopun shoppailureissu (kuvat sieltä) ei parantanut asiaa, mutta turha sitä on enää murehtia kun tuli tehtyä jo.

Raitapaita, farkkutakki, housut | KappAhl       Tennarit | Huuto.net

002
011

Ostin joskus ehkä 5 vuotta sitten farkkutakin Seppälän alennusmyynnistä kahdella eurolla. En kuitenkaan koskaan oikein oppinut yhdistelemään sitä mihinkään, ja lopulta vein sen kirppikselle. Ei mennyt kun varmaan vuosi niin aloin kaivata sitä ihan älyttömästi takasin :--D Nyt on farkkutakit ja demin muutenkin palaillut takasin, ja pihinä ihmisenä ostin omani lastenosastolta hiukan halvempaan hintaan kun mitä aikuisten versiot maksaa. Kuvissa näkyy myös yksi (tai siis kaksi) sellainen juttu mitä tilasin, mutta niistä postausta tulossa erikseen!

Otsikossa vilahtanut auringonlasku löytyy siis postauksen viimeisestä kuvasta, harmittaa etten ottanut enempää kuvia siitä. :( Oltiin poikaystävän kanssa matkalla Ideaparkista kotiin, takapenkillä vihdoinkin sille uusi kevättakki. Kierrettiin KAIKKI miestenvaatteita myyvät kaupat läpi ja meinas jo epätoivo iskeä. Totuus oli siis se että sellaista takkia minkä mä olisin halunnut ei meinannut löytyä, ja sain jo kiukkukohtauksenkin kun se takki mitä ajettiin erikseen keskustaan katsomaan ei kelvannut :D Jep, olen valmiina vastaanottamaan Vuoden tyttöystävä -palkintoa.. Oltiin jo Ideaparkista lähdössä pois kun päätettiin vielä nopsaan käydä Stadiumissa. No sieltähän sitten löytyi just hyvä takki ja saatiin vielä -25% alennuksella koska oli jäsenpäivät!:)

018
024

4 comments:

 1. sonjakatriinaMarch 31, 2014

  ooii ihana toi auringonlasku! *_* ja söpö asu :3

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Toivotaan että parannut pian :)

  Ja muuten näin sut tuolla Ideaparkissa, mutta en sitten kehdannut tulla moikkaamaan :D

  ReplyDelete
 3. söpöjä kuvia :3 ♥ ihanat hiukset sulla! haluisin joskmus kokeilla että onko ne semmoset pumpulin pehmeet kun ne näyttää siltä :D

  virvasway.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Pikaista paranemista!<3 Auringonlaskut on kyllä aina niin upeita :) Ne vaan menee tosi nopeesti myös sen parhaimman vaiheen ohi :D

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥