Sunday, March 2, 2014

Comfy outfit

Olin tallentanut tän postauksen bloggeriin jo joskus viime viikolla, ja nyt kun jatkoin kirjottamista niin oli pakko käydä kurkkaamassa että mikä asu tää edes oli mitkä kuvat olin postaukseen laittanut! No mutta kyseessä tosiaan oli tää rennompi yhdistelmä; chinot ja college-paita.

En oikeastaan edes enää muista koska chinot oli sitä "kuuminta hottia", mutta joka tapauksessa sillon en niitä hankkinut. Nyt löysin jalkaani sopivat housut KappAhlin lastenosastolta. Äiti pienensi niitä hiukan takaa, oon selkeesti väärän kokoinen nimittäin tosta pienempi koko taas ei ois mennyt jalkaan. Ostosvideon yhteydessä moni kyselikin mistä noi on ostettu, ja pelastus teille jotka ette ole kääpiöitä kuten minä, saman tyyliset housut löytyy myös aikuisten puolelta Hampton-mallistosta.

019
l

Hiihtoloma alkaakin olla jo lopuillaan, mutta mun pelastuksekseni ens viikolla on lukuloma, joten kotona saa löhöillä vielä vähän aikaa. Koulua on muutenkin enää noin kuukausi jäljellä, jonka jälkeen työharjottelu ja sitten pitäiskin jo valmistua. Taidan jauhaa tästä joka postauksessa, mutta en vaan voi uskoa että kolme vuotta on mennyt näin nopsaan! Mutta sitten tärkeimpään: Mitä tykkäätte asusta?

048