Saturday, March 29, 2014

Just imagine how much cooler I'll be in summer

Värjäsin tukan noin viikko sitten ja petyin pahasti. Tai aluksi petyin mutta nyt oon vaan tyytyväinen! Paketin kyljessä väri oli vaaleanruskea, mutta kun astuin värjäyksen jälkeen peilin eteen niin tulos oli aivan harmaa. Eli just sellanen mikä mun oikea hiustenväri on. Siinä vaiheessa pettymys oli kyllä melko karvas, mutta nyt oon vaan tyytyväinen, ainakaan juurikasvu ei heti näy!

Ja sitten parempiin uutisiin jotka ilmenee kolmannesta kuvasta: pääsin inssistä läpi! Nyt reilun viikon ratin takana istuneena ei enää tuu sellasta hillitöntä tärinää kun ajamaan pitäis lähteä, mutta silti oon tiivisti pitänyt äitin repsikan paikalla kun on töihin pitänyt mennä.. :D

003
006
007

Ja tottakai muutama uus ostoskin on taas tullut tehtyä. Vaatekaupassa töissä olemisessa on vaan yks huonopuoli: kaikki ihanat vaatteet ja korut (tai tässä tapauksessa kengät) on aivan liian lähellä. 

Vaikka edellisessä postauksessa hehkutin sitä uutta työssäoppipaikkaa, niin se asia vähän kusi ja lähdin kolmannen päivän jälkeen lätkimään. Nätisti sanottuna näköjään jotkut paikat ottaa työharjotteluun pelkän ilmasen työvoiman takia. Noh, soitin heti KappAhliin että ottaako ne mut sinne ja siellä tulee nyt hengattua sitten toukokuun loppuun asti. Kaikki seuraavat ostokset on muuten tästä samaisesta puljusta:

001
002
003
Tennarit 17,95€

004
Paita 9,95€

006
Paita 29,95€