Tuesday, May 20, 2014

When I say jump you say "How high?"

078
032
074

Kesä on täällä! Kuten varmaan kaikki muutkin talvella, niin myös minä päätin että kuumuudesta en tule valittamaan. Noh, miten kävikään kun töissä on sisällä +27 ja ainut mukava kohta on tuulettimen edessä. Oon edelleen sielä työharjottelussa, mutta sain hyviä uutisia. Pääsen nimittäin samaan paikkaan kesätöihin! Olin ihan prepannu itteni siihen uskoon etten saa sieltä töitä kesäksi, ja olin jo tehnyt listaa pään sisällä mitä kesällä ehtii tekemään, mutta näin se vaan vaihtuu. Toisaalta on sitä elämää kesän jälkeenkin, ja ainakin on sitten rahaa taas vähäksi aikaa! Onks teillä jo kesätyöt hankittuna?

Pari viimestä kuukautta on menny ihan hirveessä hujauksessa. Tuntuu että mihinkään ei oo aikaa, vaikka loppujenlopuksi en ymmärrä mihin mun aika muka hupenee. Okei, kai se täytyy myöntää, parisuhde vie aivan älyttömästi aikaa. Välillä se että sais vaan olla yksin ja tehdä kaikkia omia juttuja on sellanen asia mitä täytyy erikseen pyytää. Ahdistavaa.

Mekko, tennarit, farkkutakki | KappAhl
049
067
070

Pitkään aikaan ei oo tuntunut yhtään siltä että tekis mieli edes avata bloggeria, mutta nyt kirjottaessa ideoita postauksiin vaan pulpahtelee päästä. Positiivista! Laitan tähän loppuun tiivistyksen asioista mitä on ehtinyt tapahtua tän postailemattomuuden (mikä sana :---D) aikana:

 • Oksennustauti viime viikolla (hyi :[ )
 • Kesätyö!!
 • Vaatekaapin raivaaminen (2 kassia lähti tavaraa pois..)
 • Huoneen pieni freesaaminen, uusia sisustusjuttuja ::)
 • Yhteistyö youtubessa Dresslinkin ja Ostohyvityksen kanssa (mun ekat yhteistyöt :D)
Ajattelin tehdä noista Dresslinkiltä saaduista vaatteista vähän arvostelua täälä bloginkin puolella vaikka videon siis lupasin niistä ainoastaan tehdä, koska (odotuksien vastaisesti..) sieltä tuli muutama ihan kympin arvonen juttu! Kiinnostaisko teitä vaatteiden esittely postaus ja vähän mun mielipidettä tästä nettikaupasta?

6 comments:

 1. Ihana toi mekko! :)

  ReplyDelete
 2. AnonymousMay 26, 2014

  Voisiks joskus näyttää sun poikaystävän? :)

  ReplyDelete
 3. AnonymousJune 05, 2014

  kiva asu! ihailen aina tuon mallisia aurinkolaseja, mutta valitettavasti en voi vain ostaa aurinkolaseja hetken päähänpistosta, koska tarvitsen niihin vahvuudet ja siksi mun aurinkolasit maksaakin vähän enemmän :)

  by-mmaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. AnonymousJune 09, 2014

  Ei kannata pitää blogii jos ei sinne ehdi kirjottaa!>.<

  ReplyDelete
 5. Hihi! :3 Ihana toi postauksen otsikko ja vika kuva <3 Bring it onit <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete
 6. AnonymousJune 11, 2014

  laita kuva sun poikaystävästä ja muutenki voisit tehä jonku postauksen teistä? :)

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥