Sunday, June 22, 2014

Kesän ensimmäinen jäätelö

140
130

Löysin koneelta nää kuvat muokkaamattomina, en edes muistanut että tämmösiä on otettu! :--D Ekojen lämpimien kelien myötä käytiin syömässä ekat jädetkin, ja vaikka sää oli tosi tuulinen niin saatiin jotain kuvia otettua missä tukka ei ollut naaman edessä. Jouduin muuten ostamaan uudet mustat balleriinat (jotka siis on ostettu samaan aikaan kun kuvissa olevat) kun yks sateinen päivä juoksin autolta töihin ja balleriinat kastu läpimäriksi. Onneks olin sen verran ajoissa että ehdin käydä nopsasti ostamassa H&M:ltä uudet, ei nimittäin kovin mielekästä ois ollut niissä läpimärissä kengissä loiskutella ympäriinsä.

Jätskeistä myös muutama sana! En tiiä oonko osunut vaan sellasille kioskeille, vai onko kaikki jätskikiskat muuttuneet viime kesästä näin paljon. Hinnat nyt on aina olleet aika päätähuimaavia, mutta nyt on valikoimakin kutistunu ihan olemattomiin. Löytyy perus mansikka, suklaa, päärynä yms. ja sitten on joku sorbetti. Kaikki "Vanhanajan"-maut on kadonneet kokonaan, ja edes tiikeriä tai mitään lakritsia ei enää löydy? Tuntuu turhauttavalta maksaa 3€ perus suklaajätsistä mitä saan kaupasta kolme litran pakettia samalla hinnalla :D

Hame | SheInside       Toppi | KappAhl       Balleriinat | Seppälä
127
134
126

9 comments:

 1. ihan täydellinen asu, rakastuin tohon hameeseen! ♥

  ReplyDelete
 2. Meillä on ainakin kaikki maut tallella on ainaki yli 10 valinnan varaa.

  ReplyDelete
 3. AnonymousJune 22, 2014

  Riippuu varmaan ihan jätskikiskasta kuinka paljon siellä niitä makuja on. Minä asun aika pienellä paikkakunnalla, mutta silti saa kyllä tosi erilaisia jäätelöpalloja:)

  ReplyDelete
 4. Nätti!:3 ihana mekko!:3 ja niinpä... En oo mistää pitkää aikaa itekkää löytäny vanhan ajan vaniliaa tai mitää muutakaa... >:/

  ReplyDelete
 5. AnonymousJune 25, 2014

  Ihana hame <3 ja mikä kamera sulla on? Onko se hyvä? Ja mikä kännykkä sulla on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mulla on Canon 500D, kyllähän tää toimii mutta haikailisin silti jo uudempaa mallia :D Kännykkä on Samsung Galaxy Ace ja vähän sama homma kun kameran kanssa..

   Delete
 6. AnonymousJuly 12, 2014

  Milloin teet videoo ja mikset vastaa kommentteihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teen videon kun saan inspistä ja idean siihen ja vastailen kommentteihin kun on aikaa :)

   Delete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥