Saturday, June 14, 2014

Nurmille niittyjen, rannoille järvien mä sut mun messiin hakee tu-u-uun!

Taas tuntuu että pitäis tehdä vaan päivityspostaus siitä mitä mulle kuuluu. Noh, meikä on kesän duunissa, ja alustavasti mulle on luvattu vuoden työsopimus tän kesäduunin loputtuakin. Olen siis samassa vaatekaupassa missä harjottelussakin oon ollut. Valmistuin nyt keväällä kaksoistutkintolinjalta merkonomiksi (KUVA ALLA, JEE!:D) ja ainakaan nyt heti en aijo jatkaa opiskelua. Sitten vuoden päästä keväällä katsotaan asiaa uudestaan. Jotain suunnitelmia ois jo pikkusen kyllä.

029

Vaikka töitä nyt se 5 päivää viikossa onkin, niin pidemmän vapaan aikana hypättiin poikaystävän kanssa paattiin ja suuntana oli mikäs muukaan kuin Viro. :--D En oo mitenkään rakastunut tohon viinan kärräämiseen, joten käytin rahani ihan karkkiin, vaikka alkoholi siellä niin paljon halvempaa onkin. Tässä vielä vähän kuvia matkasta! PS: Tsekatkaa kuvatekstit!

015
Otin illaksi tän lyhyemmän mekon, mutta tää meidän etsiskelemä "baari" oli täynnä mummuja ja vaareja, siellä oli nimittäin jonkin sortin tanssit menossa. Jep, tämän takia ei kannata lähteä keskellä viikkoa laivalle :D Istuskeltiin siellä kuitenkin hetki ja juotiin (ylikalliit) juomat. Nukkumaankin mentiin ihan ihmistenaikoihin että aamulla jaksettiin nousta ajoissa ylös!

018
Tässä nyt ne drinkit, ehkä parhaan makuista mitä oon ikinä baarissa juonut, ja minä jos kukan on nirso näiden suhteen..

020
028
036
Viimeiset kuvat tältä illalta. Seuraava päivä oltiin siis Tallinnassa, shoppailtiin sekä muutamassa ostoskeskuksessa, että niissä kuuluisissa rantakaupoissa. Ostospostausta tottakai tulossa !;)

043
047
062
Tässä jo paluumatka alkanut. Juoman nimi oli "Dino" ja se oli joku lastenjuoma, mutta saatiinpahan sellanen pimeessä hohtava ranneke!!

079
Ja tässä tottakai tärkein. Parasta lehtipihviä ikinä, ja nopeeta! Europalla on siis sellanen ruokapaikka jossa ruoka maksetaan. ja sitten se kokki valmistaa sen annoksen niinä silmien edessä. Ei mee viittä minuuttia kauempaa. :D

107
Saatiin loistoidea mennä ulos ottamaan kuvia. Muuten hyvä mutta tuuli niin etten meinannu pysyä pystyssä! Tää on ainut kuva missä jotenkuten edes näyttää että mulla ylipäätään on hiuksia.. Ja joo, meikkaaminen on yliarvostettua.. :--D

117
Matkan ehdottomasti paras ostos! *sydän*

7 comments:

 1. Niiiin ihana tuo eka kuva!

  ReplyDelete
 2. Ihana toi ylioppilaskuva!:3<3

  ReplyDelete
 3. ihana postaus & ihania kuvia! ♥

  ReplyDelete
 4. AnonymousJune 14, 2014

  Aivan ihana tuo valmistujaismekko! Mistä olet tuollaisen löytäny? :)

  ReplyDelete
 5. Meikkaaminen todellakin on yliarvostettua, varsinkin kun jotkut sanovat sen tekevän kauniiksi, vaikka tosiasiassa meikki vaan korostaa ihmisten luonnollista kauneutta. Itse meikkaan aika harvoin. Mutta kuitenkin sun postaus oli taas pitkästä aikaa ihan älyttömän kiva lukea! Oot tosi kaunis:)

  ReplyDelete
 6. AnonymousJune 16, 2014

  Oliko kaksoistutkinto hyvä vaihtoehto jatkoks? Vaatiko paljon töitä tai jtn? Suosittelisitko sitä muille?

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥