Thursday, June 19, 2014

SheInside ja hameen arvonta

molemmat

Heippa hei! SheInside oli pistänyt s-postia että haluaisinko yhteistyöhön heidän kanssaan. Lähdin ihan kiinnostuksella mukaan, koska blogissa en oo aikasemmin vaateyhteistyötä tehnyt. Valitsin siis noi legginssit ja hameen. Tosin hame ei ollut ihan mun mieleeni, joten arvon sen teille. Ohjeet arvontaan osallistumiseen löytyy alempaa! :-)

042
037

Legginssit TÄÄLTÄ
Mietin pitkään että voinko valita noin "outoja" leggareita, mutta hetken mietittyä ajattelin että mikä ettei. Ne on tavallaan hauskat, ja vaikka yhdisteleminen voikin olla haastavaa, niin talvella varsinkin ne menee hyvin neuleiden ja esim. niiden mun kultasolkisten nilkkureiden kanssa.

022
013

Hame TÄÄLTÄ
Hame siis oli enemmän sellanen sifonkimainen kun kuvassa näytti, ja mulle tuli vähän liian ikkunaverhomainen fiilis tosta :--D Laitoin firmalle takasin s-postia että onko mun mahdollista arpoa hame teidän kesken, ja se onnistuu kyllä. Käytän itse siis kokoa xs, ja olen 160cm pitkä. Siitä siis vähän osviittaa minkä kokoiselle toi hame menee. Se oli muistaakseni siis onesize. Vyötäröllä on kuminauha, mutta sanoisin että M-kokoa isommalle se ei kuitenkaan vyötäröltä veny.

Ohjeet arvontaan tässä: PÄÄTTYNYT!

1) Käy rekisteröitymässä SheInsiden sivulle osoitteessa http://www.sheinside.com/login_register.php
2) Kommentoi tähän postaukseen mitä toivoisin tässä blogissa tulevaisuudessa olevan (esim. videoita, kuukauden suosikkeja, lempivaatteita yms.) tai mistä haluaisit esim. lukea enemmän postauksen muodossa. Ja kommentin perään tietysti s-postiosoite. Niin ja otan huomioon vaan kirjautuneet kommentoijat. (Anonyymit voi helposti luoda google-tilin jos haluaa arvontaan osallistua :])

Suoritan arvonnan 26.6-14 Eli tasan viikon päästä :)