Monday, June 16, 2014

Striped dress

119
125
162

Moikka! Taas on saatu viikko päätökseen. Mulla on (onneksi) tänään heti vapaata , joten sain nukkua pitkään. Muutama päivä tän jälkeenkin on muistaakseni iltavuoroja, joten aamulla sängyssä köllöttämiseen on todellakin aikaa! Suurensin blogin tekstileveytti hiukan, eli kuvat tulee vähän suurempina. Myös banneri "uusiutui", samahan on siis ollut aikaisemminkin käytössä. :)

Mulla tulee vuorotellen sellasia päiviä että välillä oon ihan sitä mieltä että bloggaaminen on se mun juttu, ja videoiden teko ei kiinnosta yhtään. Toisinaan taas ajattelen ihan päinvastoin. Nyt on ollut pitkään sillä tavalla etten oo ehtinyt tehdä kumpaakaan. Mulla on yhdet yhteistyöjutut sekä blogiin että youtubeen, ja jos jostain niin siitä tulee huono omatunto kun sitten tulee viestiä sähköpostiin että "koskas saamme nähdä sen valmiin postauksen jne" ja mulla taas ei minkään näköistä inspiraatiota ole. Onneks mulla nyt on vähän enemmä vapaata niin ehdin taas keskittyä näihin juttuihin.

149
137
Mekko & Kengät | KappAhl       Huivi & Koru | Kirppis
Kello | Daniel Wellington

Tänään oon tuijotellu erilaisia hiustutoriaaleja ja ostosvideoita youtubesta. Kokeilin yhtä lettikampausta minkä näin Zoellan videolla, ja vaikka mulla on about puolet vähemmän ja ohuemmat hiukset, niin sain ihan kivan kampauksen aikaseks! :)

Asusta sen verran että toi mekko on mun uus ihan lemppari vaate! Tosin se nousee kävellessä hiukan liian lyhyeksi, mutta enköhän senkin asian kanssa onnistu pärjäämään :D Toi on kumminkin sellanen helppo arkivaate mikä on mukava päällä, mutta josta kumminkin saa helposti asusteilla erilaisen. Niin ja toi selkäosahan on siis sellanen "syvään uurrettu", mikä myöskin tuo omaa särmää mekkoon. Niin ja hintaakin tällä oli vaan 19,95€ eli on kyllä ainakin tähän asti ollut koko rahan arvonen ostos. (:

134
153
164

2 comments:

  1. Tykkään sun blogistas ja sun videoistas youtubessa! toivottavasti jatkat molempia pitkään, sillä ootan innolla aina et koska sulta tulee uus video tai blogikirjotus:) Jatka samaan malliin! ps. noi kuvat on tosi upeita!:)

    ReplyDelete
  2. Tuo mekko on täydellinen! <3

    ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥