Thursday, August 28, 2014

Siks kai oon niin huoleton, tiedän olevani kuolematon

009
035

Kattelen tässä toisella silmällä Varesta ja toisella koitan saada tätä postausta kirjotettua. Ja hei, ihan kohta alkaakin BB. Ainakin mun mielestä tosi mielenkiintosia asukkaita verrattuna edellisiin vuosiin. Tosin noista "vanhemmista" naisista en oikein koskaan oo tykännyt, vaikka esim Tuulikki huolehtii muista ja leipoo pullaa jne jne niin mun mielestä se on kuitenkin vaan sellanen väritön mummo.. Onko teillä suosikkeja jo tältä kaudelta? Ite tykkään eniten Joonaksesta ja Jonista (vaikka jälkimmäinen välillä vähän liian ärsyttävä onkin :--D)

016
051
024
Paita | KappAhl      Hame H&M

Yleensä vapaapäivinä ei tuu tehtyä mitään ku aattelen vaan jotenkin sillee että nyt KUULUU vaan levätä kun nää on niitä hengähdystaukoja töitten välissä. Sitten kun toisaalta aattelee että mitä viikonloppuna teki kun oli koulussa, niin en mä ainakaan koko viikonloppuna sängyssä maannut. :D Mutta tosiaan pointti oli se, että tänään otin itteäni niskasta kiinni (vaikka heräsinkin vasta 11:30..) ja kävin kävelyllä ja samalla hakemassa mun paketin joka oli saapunut Siwaan, sekä siivosin huoneen. Käytännössä tosi pieniä asioita, mutta itelle tuli hyvä mieli kun teki jotain.

039
057

Ainiin! Värjäsin noi hiusten latvat violetilla sellasella sävytteellä tuollon kun nää kuvat on otettu. Purkissa luvattiin että väri kestää 5-8 pesua. Noh, pesin noi kerran shampoolla ja kerran pelkällä vedellä eikä väristä ollut enää mitään jäljellä. Tosiaan eka sekotin hoitoaineeseen ja sain sellasen lopputuloksen kun näissä kuvissa, jonka jälkeen laitoin vaan suoraan sitä väriä latvoihin ja sain tummemmat niistä. Heinäkuun suosikit videossa hehkutin tota saman värisävyte -sarjan sitä hopeaväriä :)

9 comments:

 1. Toi paita on ihana ja itsekkin olet <3

  Thisislifeaada.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Susta tulee jotenki aina mielee AnnaSophia Robb :D oot tosi kaunis! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa :o Mutta kiitos, se on erittäin positiivista jos tällänen mielleyhtymä tulee :3

   Delete
 3. Oot niin kaunis!♥

  ReplyDelete
 4. Miks et postaa tai tee videoit?

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥