Tuesday, November 25, 2014

Mustard and black

033
026
042
Paita | KappAhl       Housut | BikBok 
Kengät | Skopunkten       Hattu | Kirppis

Oon niin rikki. Puhelin jäi poikaystävän autoon ja saan sen vasta keskiviikkona :'DD En ymmärrä miten riippuvaiseks voi ihminen moisesta kapineesta tulla. Nyt oon täysin varma että huomenna lahoo auto tielle ja kaikki mahdolliset mihin vois vaan puhelinta tarvita. Se tunne mikä tuli sen jälkeen kun tajusin ettei se täälä kotona oo, oli sellanen kun olisin tyyliin hukannu sydämeni johonkin. Toisaalta jos olisin niin en ehkä hyperventilois ihan samalla tavalla.. :D Noh, nyt alkaa jokatapauksessa alkaa tunnepuoli rauhottuun, ja ehkä tekee muutama päivä ilman puhelinta ihan hyvää.

002
044
008

Oon ihan varma että te kyllätytte noihin kenkiin ja hattuun ihan just! Ne kun sattuu aina joka kuvassa olemaan. Pöksyt ja kengät on ostettu samalla kauppareissulla, ja molempien kohdalla Valtsu pyöritteli silmiään ja ilmas että kumpikin ostos oli sen mielestä aivan järkyttävä. :D Töissä sain taas heti kehuja noista pöksyistä, joten eipä tässä voi muuta todeta kun että mitä miehet muka voi muodista tietää.

Noita popoja mietin kyllä itekin tosi pitkään, mutta oon tyytyväinen että ostin ne, koska ei oo kauheesti muuta sen jälkeen jalassa ollutkaan! :D Se on jännä miten välillä ostaa sellasen "onkohan tää nyt sittenkään hyvä/ tuleekohan tätä ollenkaan pidettyä" -ostoksen, ja siitä jutusta tulee ihan lemppari tuote! Sitten taas välillä luulee löytäneensä jotain täydellistä ja on aivan varma että sitä tulee pidettyä joka päivä, ja sitten huomaakin että se jäi kaappiin pölyyntymään. Aina ei siis voi luottaa edes itseensä! x)

Mutta halusin vaan sanoa vielä sen, että tää asu menee aikalailla lemppariksi koko tältä vuodelta, tykkään vaan kaikesta tässä ihan hulluna! :3

046
006

1 comment:

  1. aivan täydellinen asu! ♥ jokanen pala siitä on täydellisesti mietitty ja hiottu & sopii niin mahtavasti yhteen! ♥ rakastuin ♥

    ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥