Tuesday, March 17, 2015

Finally spring time

Ekat aurinkoiset kuvat blogin puolella! Löysin kuvatiedostojen syövereistä tollasen vanhan bannerin, ja muokkasin siihen uudet kuvat. Moni blogi on viimeaikoina vaihtanut kuvallisen bannerin pois sellaseen tekstiversiion, ja mun mielestä se on sääli koska tykkään ainakin ite paljon enemmän sellasista joissa on kuvia mukana. Tämä osa syynä siihen miksi halusin kokeilla tätä vanhaa banneria uudestaan :>

Toisaalta voi olla että kuvalliset bannerit toimii näin kesää kohden parhaiten, talvella sitten taas on tyhmä olla kirkasvärisiä kuvia kun muutenkin on niin harmaata ja pimeää ulkona.

033
013

Oisin halunnut laittaa ton mintunvihreän neuleen kanssa valkoiset farkut, mutta käytin niitä just ja mulla on tapana saada ne AINA jotenkin sotkettua niin että ne oli taas pakko laittaa pesuun. En ymmärrä mikä siinä on että kaikkia muita vaaleita housuja kyllä voi pitää ilman että ne sotkeentuu, mutta vitivalkosille pitää aina tiputtaa jotain tai ainakin sotkea ne mennessä tai noustessa autosta. Pidänkin lähes aina varahousuja mukana kun valkoset on päällä, ei oo näet järin mukava ylläri huomata töissä että päivä on vasta alussa ja housun lahkeessa kauhee kurajälki..

Tuntuu että joka kevät on toi aurinko yhtä ihmeellinen asia. Kai sitä osaa arvostaa enemmän kun suurin osa vuodesta on pimeessä kykkimistä ja ainut valo tulee lampuista. Pelkästään töistä kotiin ajaminen menee ihan hujauksessa kun en pysty muuta kun hymyileen noille kuiville teille jotka kylpee auringon valossa. Kohta sitten taas valitan kuinka on liian kuuma ja kaikki on tuskasta.. :D Mutta nautitaan nyt edes hetki:)

042
023
030

2 comments:

  1. Täällä on myös aurinko herännyt! Ihanasti näkee sen kuvista

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä!:) Piristää kyllä kuviakin heti kun saa aurinkoa mukaan :)

      Delete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥