Thursday, January 18, 2018

I'm back! ♥

Heippa! Edellinen teksti on kahden ja puolen vuoden takaa joten taitaa olla pikkusen kiinniotettavaa ja jonkinlaista life updatee vailla tää postaus :D Oon noin vuoden pyöritellyt tätä tyhjää tekstikenttää bloggerissa ja kirjotellut millon minkäkinlaisen tekstin, tosin julkasematta yhden yhtäkään. Kaipaan ihan hurjasti tällästä päiväkirjapohjasta alustaa, ja ylipäänsä tuntuu että luovuus kuihtuu mitä vähemmän sitä käyttää. Miettimättä nyt sen enempää seuraako blogeja nykyään enää kukaan, tai että onko videot enemmän mun juttu (viimeaikoina ei oo kyllä tuntunut olevan nekään) on pakko saada herättää tää blogi kuolleista :D

IMG_7099
IMG_7081

      Oon pyöritellyt mielessä ihan kokonaan uutta blogia tai blogin nimen vaihtoa tms. Uskoisin että moni sivupalkin lukijoistakin on lukijoiksi rekisteröityneet joskus vuosia sitten, ja tuskin käyttävät enää koko bloggeria. Toisaalta taas en halua luopua tästä blogin osoitteesta, ja onko silläkään toisaalta loppupeleissä merkitystä postaanko tähän blogiin vai johonkin uuteen. Monesti on tehnyt mieli poistaa kaikki vanhat postaukset. Jotenkin käsittämätöntä että täältä löytyy mun kirjottamia juttuja jopa vuodelta 2010.. Toisaalta nää nimenomaan vanhat postaukset on mulle itselle vähän kuin päiväkirja, monesti on tullut selattua blogia taaksepäin ja mietittyä niitä kaikkia hetkiä ja muistoja mitä niihin kuviin ja teksteihin oon liittynyt.

IMG_6969
IMG_6950


      Tosiaan mitäs mulle nykyään kuuluu:

Olen 22-vuotias ja lempparijuttuja on käsityöt, valokuvaus ja kaikenlainen näpertäminen ja askartelu. Olen ääripään INFP ja elän välillä vähän liiankin syvällä omissa ajatuksissani. Omistan valtavan kokoelman pehmoleluja, vegaanihörhöilyä on tullut harrastettua nyt parisen vuotta, ja parisuhdetta reilun neljä vuotta.
Asun Pirkkalassa kerrostalokaksiossa avomiehen kanssa, muutin pois kotona kaksi vuotta sitten ja youtuben puolelta löytyy itseasiassa videokin siitä. Muistelisin että postasin saman videon tänne blogiinkin, mutta  jostain syystä poistin sen postauksen.
Työskentelen vaatekaupassa. Merkonomiksi valmistumisen jälkeen olin kolme vuotta ketjuliikkeessä pyörittelemässä vaatteita, tällä hetkellä taas sellasessa putiikissa mitä ei ihan niin montaa (ainakaan vielä) Suomesta löydy, vaatekauppa siis tämä nykyinenkin.

Siinä oikeastaan tärkeimmät, tuli ihan samanlainen olo kun CV:tä kirjottaessa. Vaikka blogit ja videot jne. pyörii sen ympärillä että kertoo itsestään / elämästään, on jotenkin kamalan hankala tiivistää oma elämänsä muutamaan lauseeseen joissa kertoo kaiken oleellisimman.

Kuvituksena asuja ja muita kuvia mitä on tullut kuvailtua, muttei julkastua.
 Nähdään taas pian! 

IMG_7334
IMG_7346


10 comments:

 1. Aiotko jatkaa vielä tubettamista? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se jää nähtäväksi.. Välillä iskee inspiraatio siihenkin mutta voi olla että oon vähän kasvanut siitä tavallaan "yli" :c

   Delete
 2. Ihanaa kun oot tullut takasin <3

  ReplyDelete
 3. Haha, oon seurannu sun blogia ihan sieltä alusta asti, ja sitten myös vlogia ja snäppiä 😂 Kiva kun oot takaisin blogissakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua, niin kauan! :3 Ihana kuulla että tykkäät seurailla :)

   Delete
 4. Seurasin tätä sun blogia sillon aiemmin tosi pitkään ja tykkäsin sun jutuista kauheesti, ihanaa että alotat tän uudelleen! ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla että oot ollu niin kauan messissä! :3

   Delete
 5. Täälläki yks onnellinen siitä, että oot tullu takasin! :) seurailen sun snäpissä ja oon välil miettinyt et palaatko bloggeriin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Ihana kuulla että jaksat seurailla mun juttuja c:

   Delete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥