Sunday, January 28, 2018

Winter Wonderland

IMG_7799

Ihanaa sunnuntaita! Avasin just telkkarin tarkotuksena kurkata vaalien tuloslaskentaa. Aika selvältä näyttää jo tässäkohtaa ja oma veikkaus on se ettei toista kierrosta tule.

En vieläkään meinaa aina muistaa että alan olla jo oikeasti "aikuinen", ja esimerkiksi se että saa äänestää vaaleissa tuntuu joka kerta jotenkin kamalan omituiselta. Mun ikäluokallani nämä presindentinvaalit oli nyt (jos en ihan väärin muista) kolmannet vaalit joissa saa äänestää. Olen vissiin niin kasvatettu siihen että äänestämättä jättäminen ei kertakaikkiaan ole edes vaihtoehto, että kävin oman äänen jättämässä jo ennakkoäänestyksessä. Paljon kätevämpää kun voi kauppareissun ohella hoitaa homman alta pois ilman että täytyy jonain tiettynä päivänä lähteä johonkin tiettyyn paikkaa. Tai sitten oon vaan liian mukavuudenhaluinen..😁

IMG_7780
IMG_7769

Käsittämätöntö miten nopeeasti sää vaihtu tuollaseen plussakeliin niiden ihanien pakkasten jälkeen. Mulla oli justiinsa äidin auto lainassa kovien pakkasten ajan, meidän oman auton ollessa ruostesuojauksessa. Mun luottamusta 30-vuotiaaseen Corolla-raukkaan ei kyllä nostattanut ainakaan se, että iskä pisti takakonttiin käynnistyskaapelit kun hain sen auton lainaan. Noh, onneksi niille ei tullut käyttöä ja auton yhdeksänvuotias akku toimi moitteettomasti, vaikka Ideaparkin pihasta käynnistelinkin sen -15 pakkasessa kylmästä.

Olenhan ajellut tolla samaisella autovanhuksella myös vuoden töihin kun asuin kotona, ja vähän melkein tuli ikävä sitä poismuuton yhteydessä. Tän viikon kuitenkin melkeinpä vaan odotin että saisin oman pienen punaisen autoni jo takasin. En edes alota kertomaan tähän miten nimeän kaikki autot ja kiinnyn ihan liikaa niihin, meidän edellisen auton (Hiivatin) myyminen oli henkisesti ihan liian raskasta ja mietin etten ikinä tuu tykkäämään tuosta meidän uudesta autosta. Noh, kummasti vaan olen luonut jotain käsittämätöntä tunnesidettä tätä "uutta" (Pieni Punainen) autoa kohtaan. Järkkään varmaan jonkun muistotilaisuuden kun tuosta joskus aika jättää.

Mutta nyt jatkan vapaapäivän viettoa saunan ja Greyn anatomian merkeissä, tsemppiä uuteen alkavaan viikkoon! 

IMG_7792
IMG_7784

3 comments:

 1. Siis mulla on toi ihan sama autojen kanssa! Omalla rakkaalla autollani on ihana oma nimi ja oon kiintynyt siihen aivan liikaa, ja nyt olen tilanteessa, että mun on aivan pakko luopua autosta. Mä tiedän jo nyt, että kun se aika sieltä joskus tulee, että mulla ei ole sitä, tuun olemaan varmaan aika rikki siitä! :D Hassua, koska se on vain auto, mutta silti niin rakas ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! En voi ymmärtää kun jotkut vaihtaa autoa muutaman vuoden välein, en kestäis luopua niin usein :c

   Delete
 2. Itsellä on tuo kiintymyssuhde lastentarvikkeiden kanssa. Melkein itkin kun lahjoitin vauvanleluja ja leikkimaton meidän srk:lle kerhoja ja vauvaklubeja varten.

  Asiaa ei helpota kolmannen vauvan vauvakuumeilu.

  Ennen lapsia oli autojen kanssa sama juttu kyllä. Ikävä on meidän sinistä farmari Opelia :D

  ReplyDelete

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥