Sunday, February 18, 2018

NEW fur coat

IMG_8144

Vihdoinkin teddytakki! Jo viime talvesta on jossain takaraivossa pyörinyt haave vaaleasta tekoturkistakista. Näin Saijiksen blogissa SheIn-nettikaupasta tilatun takin -mutta jotenkin jäin epäilemään takin lämpimyyttä - ja takki jäi sitten tilaamatta. Kaupoissa olleet tekoturkistakit ei vaan jotenkin oo napannut, ja siksi koko ajatus takista on jäänyt, noh - ajatuksen tasolle.

      Joku aika sitten törmäsin tähän kyseiseen teddytakkiin, ja miten sattuikaan taas Saijiksen blogissa! Hinta oli kuudenkympin paikkeilla, ja tämä takki todellakin on lämmin! Teddytakki on ehkä aavistuksen pidempi kuin haluaisin, mutta lyhentäminen tarkottaisi myös vetskarin vaihtoa. Nykyinen vetoketju on "kultainen" ja vetimet ovat renkaan malliset, joten en haluaisi lähteä sitä vaihtamaan. Täytyy katsoa miten sopeudun takin pituuteen, huono se ei ole missään nimessä nytkään.

IMG_8126
IMG_8115

Avasin ponnarin minuutti ennen näiden kuvien ottoa, ja haroin vaan tukkaa auki. Noh, olis vissiin kannattanut kurkata peiliin niin olisin säästynyt heittämästä suurinta osaa kuvista suoraan roskakoriin. Ei tullut näköjään kuvaajallekaan mieleen huikata että nyt ei ehkä oo edustavin lookki esillä :D Ehkä ens kerralla sitten. Nyt alkaa vähän väsymys jo painaa ja saunassakin pitäisi vielä jaksaa käydä. Aamusuihkut ei oo yhtään mun juttu, jotenkin vaan illalla on ihana käydä vielä saunassa rentoutumassa ja sen jälkeen petiin!

IMG_8157

No comments:

Post a Comment

I read all the comments and I appreciate that you leave your mark by writing one. ♥